artist agency | music consultancy

next of kin er et moderne musikselskab dedikeret til at skabe uforglemmelige liveoplevelser for de kunstnere vi repræsenterer, og de partnere, vi samarbejder med.

 

next of kin består af to ben: artist agency og et music consultancy. sammen arbejder vi for at styrke vores artister og samarbejdspartnere i at levere ekstraordinære liveoplevelser for alle involverede – både bagved, på, og foran scenen.


"next of kin" refererer typisk til en persons nærmeste relationer og ”point of contact”. det er netop denne rolle, vi ønsker at udfylde for de talenter, vi repræsenterer, og for de partnere, vi arbejder med.

 

vi stræber efter at opbygge dybe og meningsfulde relationer til vores artister og partnere igennem gensidig tillid, anerkendelse og empati, vi betragter det som et fundamentalt vilkår, at vi efterlever disse værdier for at skabe de bedste resultater for vores artister og samarbejdspartnere.

 

det betyder samtidig at vi kun samarbejder med en håndfuld artister og partnere ad gangen, så vi sikrer, at vi altid kan arbejde grundigt, originalt og dybdegående med de projekter, vi involverer os i.

vi er stolte af at præsentere...

unsplash