kin | agency

 opbygning af bæredygtige artistkarrierer

kin credo


artist DNA


i en virkelighed hvor musikalske trends og tendenser bevæger sig hurtigere end nogensinde før, risikerer man som kunstner at fare vild undervejs, og glemme at holde fast i det distinkte udtryk, man oprindeligt havde.


sammen med vores artister, specialiserer vi os i at identificere og forstærke deres kunstneriske udtryk, og sikre at det altid er autentisk repræsenteret i alt hvad de foretager sig.


flere net i floden


vilkårene i vores branche ændrer sig konstant, og det påvirker ofte kunstnernes indtægtskilder. vi stræber derfor efter at udvikle alle aspekter af artisternes brand, og afsøger løbende nye koncepter og formater ud over de konventionelle indtægtskilder, som giver artisterne mere tid til at forbyde sig i det, det hele handler om. nemlig musikken.

menneskelig bæredygtighed


vi abejder løbende på at udstyre vores artister med den nødvendige vejledning og de nødvendige ressourcer til at håndtere hvad end der kræves af dem.


i tæt samarbejde med artisten, udarbejder vi en skræddersyet plan, der tager højde for netop deres unikke position og udfordringer.

unsplash